Blog

Jemappelle.gr / Ideas  / Γάμος 2024 Οι ιδανικές ημερομηνίες tips συμβουλές
λαμπάδες-γάμου

Γάμος 2024 Οι ιδανικές ημερομηνίες tips συμβουλές

Γάμος 2024 Οι ιδανικές ημερομηνίες tips & συμβουλές

Γάμος 2024 Οι ιδανικές ημερομηνίες tips συμβουλές

Πολλά ακούτε κατά καιρούς για τα δίσεκτα έτη όπως δεισιδαιμονίες περί κακοτυχίας ή γρουσουζιάς.

Ότι δεν μπορεί να στεριώσει ένας γάμος που έγινε σε δίσεκτο έτος και άλλα πολλά.

   Δηλαδή για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δίσεκτο έτος είναι το έτος το οποίο έχει 366 ημέρες αντί για 365.Η ανακάλυψη αυτή έγινε πρώτα από του Αιγύπτιους οι οποίοι είδαν πως η πλήρης περιφορά γύρω από τον ήλιο διαρκεί συγκεκριμένα 365 ημέρες 5 ώρες, 48 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα. Γι’ αυτο το λόγο λοιπόν η μια επιπλέον ημέρα κάθε 4 χρόνια ως ημέρα καθυστέρησης για διόρθωση.Γιατί όμως έχει τη κακή φήμη της γρουσουζιάς και της κακοτυχίας? Σε κάποιες χώρες θεωρούσαν πως η 29η ημέρα του Φεβρουαρίου είναι η ημέρα αφιερωμένη στους νεκρούς. Οι βασιλείς καλλιέργησαν αυτή τη ¨κακή¨ φήμη προς όφελος τους για να παντρεύονται εκείνοι στα δίσεκτα έτη ενώ ταυτόχρονα περιορίζονταν οι γάμοι που γ ίνονταν ώστε να αποτελούν εκείνοι το γεγονός της χρονιάς.

  • Ο Μαΐου, τα τελευταία χρόνια δεν έχει καθόλου βροχές και η ημέρα είναι αρκετά μεγάλη μετά τις 12/5 είναι ιδανική ημερομηνία
  • Ο Απρίλιος 27/4,28/4
  • Ο Ιούνιος Σε αυτόν τον μήνα συναντάμε το ιδανικό Σαββακύριακο του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από το πρώτο. Τα άστρα είναι με το μέρος των ζευγαριών που θα επιλέξουν αυτή την ημερομηνία οπότε σπεύστε να προλάβετε
  • Ο Ιούλιος Θετικός μήνας και ο Ιούλιος και ειδικά οι μέρες που βρίσκονται στην “καρδιά” του, δηλαδή ακριβώς στην μέση. Από 11-18/7 είναι πολύ καλές ημερομηνίες, χωρίς να σημαίνει πως και οι άλλες δεν είναι καλές.
  • Σεπτέμβριος

    Ο Σεπτέμβρης είναι έτσι κι αλλιώς παραδοσιακά ένας αγαπημένος μήνας για γάμους. Τα άστρα, λοιπόν, δεν θα χαλάσουν το χατήρι σε όσους θέλουν να παίξουν στα σίγουρα. Το μόνο που θα σας ξεβολέψει είναι πως έχετε στη διάθεση σας μόνο τις πρώτες 20 μέρες γιατί το τελευταίο δεκαήμερο καλό είναι να το αποφύγετε.

 

Αυτές οι ημερομηνίες είναι και οι υψηλότερες σε ζήτηση από τους επαγγελματίες γι’ αυτό το λόγο φροντίσε να τους κλείσεις νωρίς. Για να μάθεις διαθεσιμότητα στο κατάστημα μας για τις ημερομηνίες σας επικοινώνησε στο 2130359939 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο site μας. Οργανώνουμε το γάμο σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάντε την έξυπνη επιλογή για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

 

Όσο αναφορά το Γάμο ή τη Βάπτιση του παιδιού σας άφησε  τους μετρ στον χώρο.
Ανέθεσε  το γάμο  όχι σε κάποιον που κάνει “και” γάμο – βάπτιση αλλά σε κάποιον που κάνει “μόνο” Γάμο – Βάπτιση. Κάντε σήμερα την έξυπνη επιλογή. Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας Λεωφ.Κύπρου 157 Αργυρούπολη.

Για ραντεβού 2130359939.

Je m'appelle Γάμος Βάπτιση