Blog

Jemappelle.gr / Ideas  / Γάμος 2022 Οι ιδανικές ημερομηνίες tips & συμβουλές
λαμπάδες-γάμου

Γάμος 2022 Οι ιδανικές ημερομηνίες tips & συμβουλές

Γάμος 2022 Οι ιδανικές ημερομηνίες tips & συμβουλές

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τα δίσεκτα έτη όπως δεισιδαιμονίες περί κακοτυχίας ή γρουσουζιάς. Ότι δεν μπορεί να στεριώσει ένας γάμος που έγινε σε δίσεκτο έτος και άλλα πολλά.

shutterstock_138195971-e1575492812271-800x450

     Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δίσεκτο έτος λέγεται το έτος το οποίο έχει 366 ημέρες αντί για 365. Η ανακάλυψη αυτή έγινε πρώτα από του Αιγύπτιους οι οποίοι είδαν πως η πλήρης περιφορά γύρω από τον ήλιο διαρκεί συγκεκριμένα 365 ημέρες 5 ώρες, 48 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα. Γι’ αυτο το λόγο λοιπόν έχει προστεθεί η μια επιπλέον ημέρα κάθε 4 χρόνια ως ημέρα καθυστέρησης για διόρθωση.

Γιατί όμως έχει τη κακή φήμη της γρουσουζιάς και της κακοτυχίας? Σε κάποιες χώρες θεωρούσαν πως η 29η ημέρα του Φεβρουαρίου είναι η ημέρα αφιερωμένη στους νεκρούς. Οι βασιλείς καλλιέργησαν αυτή τη ¨κακή¨ φήμη προς όφελος τους για να παντρεύονται εκείνοι στα δίσεκτα έτη ενώ ταυτόχρονα περιορίζονταν οι γάμοι που γίνονταν ώστε να αποτελούν εκείνοι το γεγονός της χρονιάς.

king-george-vi-and-the-queen-mom-wave-to-crowd-E0KT39

Εμείς στο Je m’appelle πιστεύουμε πως ο γάμος στο δίσεκτο έτος είναι ευλογημένος και πετυχημένος, αρκεί να οργανωθεί και να ενορχηστρωθεί από τους σωστούς επαγγελματίες. Ιδανικές ημέρες για να κάνετε το γάμος σας θεωρούνται:

  • Τα τελευταία 2 Σάββατα του Μαΐου, τα τελευταία χρόνια δεν έχει καθόλου βροχές και η ημέρα είναι αρκετά μεγάλη.

 

  • Τα πρώτα 2 Σάββατα του Σεπτεμβρίου. Επίσης τα τελευταία χρόνια δεν έχουν καθόλου βροχές. Οι περισσότεροι καλεσμένοι σας θα έχουν γυρίσει από τις διακοπές τους. Τα σχολεία ακόμα δεν θα έχουν ανοίξει. Έχει ήρεμα και δροσερά βράδια.

 

  • 20 Ιουνίου 2022 καθώς αποτελεί την ημέρα με την μεγαλύτερη διάρκεια φωτός με αποτέλεσμα και το μεγαλύτερο ηλιοβασίλεμα του έτους. Μην ξεχνάτε πως οι καλύτερες ώρες για φωτογραφίες είναι τα πρώτα 60 λεπτά μετά τη δύση του ηλίου.

Αυτές οι ημερομηνίες είναι και οι υψηλότερες σε ζήτηση από τους επαγγελματίες γι’ αυτό το λόγο φροντίστε να τους κλείσετε νωρίς. Για να μάθετε διαθεσιμότητα στο κατάστημα μας για τις ημερομηνίες σας επικοινωνήστε στο 2130359939 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο site μας. Οργανώνουμε το γάμο σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάντε την έξυπνη επιλογή για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Ηλιοβασίλεμα

Εκκλησία και ώρα.

Η επιλογής της εκκλησίας και ώρας είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη του γάμου σας. Η εκκλησία σας αν δεν είναι μέσα σε κάποιο χώρο δεξίωσης, καλό θα ήταν να μην είναι πολύ μακριά από το μέρος που θα γίνει η δεξίωση, για να μην ταλαιπωρηθούν οι καλεσμένοι σας με τις μεταφορές. Έτσι θα έχετε όλο τον χρόνο μετά το μυστήριο, να βγάλετε με άνεση τις φωτογραφίες σας χωρίς να ανησυχείτε πόσο χρόνο θα πάρει για να πάτε στο χώρο της δεξίωσης.

 

Επίσης αν είναι εφικτό θα πρέπει το προηγούμενο μυστήριο από το δικό σας να έχει διαφορά 2 ωρών. Διασφαλίστε πως το συνεργείο που θα αναλάβει τον ανθοστολισμό θα έχει όλο τον απαραίτητο χρόνο για να προσέξει κάθε λεπτομέρεια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού για το δικό σας μυστήριο.

 

Αν η εκκλησία δεν βρίσκεται κοντά στο σπίτι σας φροντίστε να βρείτε ένα χώρο να νοικιάσετε για εκείνη την ημέρα (κοντά στην εκκλησία) ώστε εκμεταλλευτείτε όλο το χρόνο προετοιμασίας χωρίς να ανησυχείτε για τη μεταφορά σας.

Σημαντικοί συνεργάτες

Σημαντικό συστατικό για έναν πετυχημένο γάμο είναι οι συνεργάτες. Στο κλάδο μας θα πρέπει τα κριτήρια για τους συνεργάτες σας να είναι τα σχόλια από ζευγάρια που έχουν ήδη κάνει τους γάμους τους.

 

    Σημαντικότερος συνεργάτης σας είναι ο wedding planner. Στο Je m’appelle Γάμος Βάπτιση θα βρείτε επαγγελματίες του χώρου για να σας καθοδηγήσουν σε όλα τα βήματα του γάμου σας. Παράλληλα θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από προσκλητήρια μπομπονιέρες νυφικά και όλα όσα θα χρειαστείτε για να συνθέσετε το γάμο σας. Οι κριτικές των πελατών μας επιβεβαιώνουν την επιτυχία κάθε γάμου που αναλάβαμε.

   Φωτογράφοι Βιντεολήπτες. Απαραίτητο συστατικό για να μείνει αξέχαστος ο γάμος σας είναι να έχετε το σωστό συνεργείο από φωτογράφους και βιντεολήπτες. Ενημερώστε τους για τις ανάγκες σας και δείτε απαραίτητα δουλειές τους, για να επιλέξετε τον σωστό συνεργάτη. Στο κατάστημα μας εφόσον αναλάβουμε το γάμο σας, μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με συνεργάτες μας.

 

Κλείστε από νωρίς τον κατάλληλο συνεργάτη για μαλλιά & μακιγιάζ ώστε να έχετε κάνει τις απαραίτητες πρόβες. Αναθέτοντας σε εμάς το γάμο σας έχουμε μια λίστα με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου που μπορούμε να σας προτείνουμε για να διαλέξετε το ιδανικό look για το γάμο σας.

Όσο αναφορά το Γάμο ή τη Βάπτιση του παιδιού σας εμπιστευθείτε τους μετρ στον χώρο. Αναθέστε το γάμο σας όχι σε κάποιον που κάνει “και” γάμο – βάπτιση αλλά σε κάποιον που κάνει “μόνο” Γάμο – Βάπτιση. Κάντε σήμερα την έξυπνη επιλογή. Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας Λεωφ.Κύπρου 157 Αργυρούπολη.

Για ραντεβού καλέστε μας στο 2130359939.

Je m'appelle Γάμος Βάπτιση

Γάμος 2022 Οι ιδανικές ημερομηνίες tips & συμβουλές

No Comments
Post a Comment